PERSOONLIJKE INFORMATIE
     
DOLFY'S WERELD INDEX

Nieuws

Persoonlijke Informatie

Dolfy op de foto

Waar ik woon

Usenet

nl.test

nl.test archief

Muziek

Wielrennen

Extra

Favorieten

 
Dolfy
Geboren op 02-11-1978 te Hoorn (N-H).

Ik ben een absolute muziekfreak, die zelfs een eigen hitlijst heeft (Komt misschien weer terug op Internet). Die lijst hou ik al sinds 1987 bij houd, maar sinds 1995 in een nieuwe vorm is gestopt van een Top 20 naar een Top 60.

Mijn muzieksmaak is nog al breed een paar favorieten : Queen, Pet Shop Boys, Duran Duran, Simply Red, The Prodigy, Westbam, RMB, New Order, Depeche Mode, Kraftwerk, Trisha Yearwood, Mana, Presuntos Implicados, Makai, The Orb, Fleetwood Mac, De La Soul, Jungle Brothers, 808 State, Freestylers, Basis, X-Perience en zo kan ik nog wel tijdje doorgaan.

Ik ben opgegroeid met muziek, mijn ouders hadden altijd de radio aan en dan altijd op de popzender, daarom ook een echte jaren 1980 fan.
De eerste single die ik kocht was Pa van Doe Maar. De 2 mooiste nummers allertijden volgens mij zijn : The Wild Boys van Duran Duran en Small Town Boy van Bronski Beat.


Maar ik kan ook zonder muziek, ik loop iedere week wel een half dagje in de bossen. Dan kom je heerlijk tot rust en dat heb ik wel af en toe nodig gezien ik nog al een druk en eigenwijs persoontje ben. Op de foto staat het Streekbos waar ik wel eens wandel.

De sporten waar van ik hou zijn : Wielrennen, Schaatsen, Sumo-Worstelen, F1 en Basketball.

De TV programma's die kijk zijn bijvoorbeeld : The X-Files, Nova, De Wereld van Boudewijn Buch, Babylon 5 en Law & Order. Maar ik kijk meer naar TV voor de muziek, ik heb dan ook een eigen satellietontvanger waar ik lekker naar de Duitse muziekzenders kijk (Viva, Viva Plus, MTV D. en MTV 2 POP D.).
Ook ben ik een teletekstfreak ik het gewoon niet laten om te teleteksten.


Op het internet ben ik ook te vinden in/op Usenet.
De Usenet nieuwgroepen waar ik nogal veel post zijn : nl.muziek, nl.test nl.sport.wielersport, nl.media.tv en be.test.

Je kunt me E-Mailen via
dolfy@mac.com

Tweede webstek met gastenboek :
http://www.asl.to/dolfy

 
   
 

2001/2002